Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Társasjátékozz Pierrot-val! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 12.
A Hetedhét Játékmúzeumban csütörtökön délután mutatják be Pierrot új társasjátékát, a Répáskertetet, amit hét éves kortól ajánlanak. A családi program játékmestere maga Pierrot lesz, szeretettel várnak kicsiket és nagyokat!
Tovább...
 
100 ÉVE TÖRTÉNT... A HADAK ÚTJÁN, KIS-LENGYELORSZÁGBAN ÉS GALÍCIÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 12.
Világháborús és egyéb magyar emlékek Lengyelországban és Ukrajnában, tutajozás a Dunajecen, látogatás Krakkóba... - A Csillagösvény Utazási Irodával, a Fehérvári Hírek olvasóinak kedvezményes áron!
Tovább...
 
Negyven család vehetett át tartós élelmiszercsomagot Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 12.
ImageNagyszabású Húsvéti adományosztást szervezett rászoruló családoknak a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA), Székesfehérvár Önkormányzata, az Alba Fehérvár Puebla Plus kosárlabda csapata, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata.
Tovább...
 
Jubileumi gálával ünnepelt a 35 éves Hétvezér Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 12.
ImageA Művészetek Házában rendezett nagyszabású jubileumi gálaműsorral zárta Humán Hetét az idén 35 éves fennállását ünneplő Székesfehérvári Hétvezér Általános Iskola.
Tovább...
 
Iustitia és Prudentia szellemében Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 12.
ImageA Magyar Jogász Egylet Fejér Megyei Szervezete rendezésében a hagyományoknak megfelelően idén is a Városháza Díszterme adott otthont a Jogásznapnak.
Tovább...
 
Hároméves bérmegállapodás jött létre a KNYKK Zrt-nél Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 12.
ImageÖrömteli tájékoztatást kapott Székesfehérvár polgármestere a KNYKK Zrt. vezérigazgatójától. Németh Tamás arról a hároméves bérmegállapodásról számol be, amely az idei évre 13%-os béremelést jelent a cég munkavállalóinak, a székesfehérvári helyi közösségi közlekedésben dolgozóknak.
Tovább...
 
A lengyel nép egykori tragédiájának emléknapjára készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
Lengyelország magyarországi nagykövete és Székesfehérvár polgármestere mond beszédet azon a megemlékezésen, melyet a Katyń Emlékkeresztnél tartanak április 13-án, csütörtökön 16 órai kezdettel a Katyni Áldozatok Emléknapján.
Tovább...
 
25 éves a magyar BRAVO Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 11.
ImageA 80-as években alig volt néhány hely, ahonnan beszerezhettük, előfordult, hogy csak ezért felvonatoztunk Székesfehérvárról Budapestre, majd a rendszerváltás után Bécsbe, hogy a heti legújabb számot megvásárolhassunk.
Tovább...
 
Emlékeket gyűjt a 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
ImageFelhívással fordult a fehérváriakhoz az idén 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Az intézmény tárgyi emlékeket és személyes élményekről szóló beszámolókat kér látogatóitól, hogy velük közösen, méltó módon ünnepelhesse a jubileumot. Ezen kívül áprilisban is számos színes programmal várja az érdeklődőket a művelődési ház.
Tovább...
 
Nincsen húsvét barka nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 11.
ImageNincsen húsvét barka nélkül. De, hogy miért alakult ki a barkás díszítés hagyománya, azt kevesen tudják: virágvasárnap ünnepli a kereszténység Jézus bevonulását Jeruzsálembe. Az emberek a Biblia szerint e napon pálmafaágakat lengetve fogadták a Megváltó érkezését. Hazánkban viszont az időjárás nem igazán kedvez a pálmafának - kiváltképp kora tavasszal -, így a magyarok e trópusi növényt fűzfajok vesszőivel helyettesítik, többnyire fűzfabarkával.
Tovább...
 
Ősi és modernkori titkok feltárása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
Első ízben lesz vendége Bednarik Richard a Hétvezér Estek sorozatának, amelynek soron következő előadása immáron a 363. lesz. Bednarik Richard a „A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság” kezdeményezés alapítója. A több mint 10 éve létrejött Társaságot így mutatja be: „fejlett informatikai eszközökkel és kiterjedt közösségi munka segítségével vizsgáljuk a világ összes kultúrájának szellemi örökségét."
Tovább...
 
<< Első < Előző 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12189 - 12199 / 20492